Tickets

Deze online tickets (geen reserveringskosten) kunnen 24 uur per dag worden besteld. Deze zullen na betaling worden gemaild.

Print de kaarten met QR-codes uit, of houd deze op je smartphone. De QR code zal worden gescand bij de opgang naar de tribunes. De verkoop van kaarten via de website en de voorverkoopadressen kan tot het moment waarop de Volksopera begint.

Tickets

639 beschikbaar
Première Volksopera Vogelbuurt op vrijdag 22 juni11,00Aanvang voorprogramma 20.30 uur, start Volksopera 21.30 uur. Ongeplaceerd. Zoek een plekje op de tribune, voor mindervalide is er een plek op het speelveld. Wil je lekker zitten neem een kussen mee en bij koel weer een deken.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

741 beschikbaar
Matinee Volksopera Vogelbuurt op zaterdag 23 juni7,50Aanvang voorprogramma 14.00 uur, start Volksopera 15.00 uur. Ongeplaceerd. Zoek een plekje op de tribune, voor mindervalide is er een plek op het speelveld. Wil je lekker zitten neem een kussen mee en bij koel weer een deken.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

734 beschikbaar
Slotvoorstelling Volksopera Vogelbuurt op zaterdag 23 juni11,00Aanvang voorprogramma 20.30 uur, start Volksopera 21.30 uur. Ongeplaceerd. Zoek een plekje op de tribune, voor mindervalide is er een plek op het speelveld. Wil je lekker zitten neem een kussen mee en bij koel weer een deken.

Vul alstublieft alle verplichte velden in